Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@05:13:54 GMT

صنایع چاره‌ای جز تعدیل نیرو در موج دوم کرونا ندارند

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۷۸۹۸

صنایع چاره‌ای جز تعدیل نیرو در موج دوم کرونا ندارند

یک کارشناس برنامه‌ریزی اقتصادی گفت: صنایع و بنگاه‌های اقتصادی برای جبران آسیب مالی وارد شده به زیرساخت‌های مالی و اعتباری‌شان، چاره‌ای جز اصلاح و بازسازی ساختار منابع انسانی ندارند و همین امر تعدیل نیروی گسترده‌ای را در موج دوم شیوع ویروس کرونا رقم خواهد زد.

خشایار جمالی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار ایمنا با ابراز نگرانی از بحران اقتصادی ناشی از موج دوم شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: فعالیت بنگاه‌های خرد و کلان اقتصادی در بستر نظام‌های در حال توسعه تا حدودی از سر گرفته شده اما موج دوم شیوع این بیماری که بر اساس پیش‌بینی کارشناسان از مهرماه آغاز می‌شود، کسب‌وکارهای خرد شهری و بنگاه‌های تأثیرگذار اقتصادی را به شدت تحت تأثیر قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هزینه‌های جاری برای مدیریت این بیماری و کاهش تبعات اجتماعی آن در جامعه، بدهی‌های دولتی را به طور عجیبی افزایش داده و با توجه به شرایط موجود این هزینه‌ها تا پایان سال ۱۴۰۰ گریبان‌گیر کسب‌وکارهای خرد و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ خواهد بود.

این کارشناس برنامه‌ریزی اقتصادی با بیان اینکه موج دوم شیوع ویروس کرونا، اقتصاد دنیا را با اختلالات بیشتری مواجه خواهد کرد، تصریح کرد: بر اساس پیش‌بینی خوش‌بینانه صندوق جهانی پول، اقتصاد دنیا در سال ۲۰۲۱ بیش از ۴.۹ درصد کوچک خواهد شد و این پیش‌بینی زمانی صورت گرفته بود که کارشناسان بهداشت و سلامت هنوز از موج دوم شیوع این بیماری و شرایط حاد ارتباطی اطلاعی نداشتند.

جمالی‌نژاد اضافه کرد: بر این اساس به نظر می‌رسد اقتصاد جهانی پس از موج دوم شیوع ویروس کرونا، بیش از ۸.۲ درصد کوچک شود و بی‌شک این کاهش دامنه و گستردگی اقتصاد جهانی، تأثیر مستقیمی بر میزان تولید ناخالص داخلی ایران به عنوان یک کشور در حال توسعه و دارای بنگاه‌های صنعتی خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: اقتصاد جهان و به تبع آن نظام اقتصادی ایران هنوز هم در منطقه خطر فروپاشی قرار دارد و بی‌شک بدون برنامه‌ریزی پایدار برای هدایت پیامدهای منفی بحران اقتصادی ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا در کشورهای جهان، با اختلالات جدی تری در روند عملکرد و ارتباطات مالی در بستر نظام اقتصادی بین‌المللی مواجه خواهیم شد.

این کارشناس برنامه‌ریزی اقتصادی با اشاره به پیش‌بینی صندوق جهانی پول در خصوص کاهش سرعت بهبود اقتصادی کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در سال ۲۰۲۱ میلادی، خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از مشاغل خرد و غیروابسته به بنگاه‌های اقتصادی در بسیاری از کشورهای جهان از بین رفته و با توجه به تداوم بحران‌های مالی-اعتباری تا سه سال آینده، نیمی از کسب‌وکارهایی که در اثر شیوع ویروس کرونا از بین رفته‌اند، دیگر به چرخه اقتصادی بازنخواهند گشت.

جمالی‌نژاد افزود: صنایع و بنگاه‌های اقتصادی برای جبران آسیب مالی وارد شده به زیرساخت‌های مالی و اعتباری‌شان، چاره‌ای جز اصلاح و بازسازی ساختار منابع انسانی ندارند و همین امر تعدیل نیروی گسترده‌ای را در موج دوم شیوع ویروس کرونا رقم خواهد زد.

کد خبر 434482

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تعدیل نیرو صنایع دستی صنایع آلاینده بنگاه اقتصادی ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا کرونا در ایران ابتلا به کرونا کرونا و اقتصاد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق موج دوم شیوع ویروس کرونا بنگاه های اقتصادی برنامه ریزی پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۷۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود