Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و نوآوری دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه هیچ راهی جز تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین ندارد و در چنین شرایطی مدیریت فضای دانشگاه را همین استارت آپ‌ها دست خواهند گرفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه مجازی دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات و نوآوری دانشگاه آزاد با روسای مراکز رشد و مدیران استارت آپ‌های حاضر در رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: زحمات زیادی برای برگزاری رویداد عصر امید در راستای گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی کشیده شده است. بزرگترین هدفی که این رویداد دنبال می‌کند بازسازی و شناساندن دوباره برند دانشگاه ازاد در حوزه فناوری، نوآوری و آموزش عالی است.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته به دانشگاه آزاد اسلامی به چشم لیگ دسته دوم نگاه می‌شد، خاطرنشان کرد: امروز در دورانی هستیم که نقش این دانشگاه برای پرورش نیروی محقق و کارآفرین بسیار پررنگ است و نگاه مردم به دانشگاه آزاد دیگر نگاه سابق نیست و دراین راستا لازم است برند دانشگاه بازسازی شود.

دهقانی فیروزآبادی تجهیزات آزمایشگاهی، کارگاهی و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد را از نظر کمی و کیفی در غرب آسیا بی نظیر دانست و گفت: قرار است هرسال یکبار، دانشگاه آزاد ظرفیت و توان خود را به صورت کشوری در حوزه‌های مختلف به منصه ظهور برساند.

وی با بیان اینکه در ایام برگزاری این رویداد وزرا، نمایندگان مجلس و نهاد‌های حاکمیتی حضور خواهند داشت و بازدید لازم را بعمل خواهند آورد خاطرنشان کرد: این رویداد به مثابه رزمایش اقتدار دانشگاه آزاد اسلامی است تا ظرفیت‌های خود را به نمایش بگذارد. اگر این رخداد به خوبی برگزار شود یقینا رویکرد مراکز پژوهشی، مسئولین دولتی و نهاد‌های تصمیم ساز و تصمیم گیر با دانشگاه آزاد متفاوت خواهد شد.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری گفت: با مشارکت بیش از ۲۰ صندوق فناوری، ۱۰۷۸ میلیارد تومان توافق نامه فرصت سرمایه گذاری به امضا رسیده و زیرساخت‌های بسیار گسترده و شتابدهنده‌های متعددی در این رویداد حضور خواهند داشت. از طرفی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز اقدامات متعددی انجام داده و ظرفیت برای سرمایه گذاری و مشارکت حداکثری فراهم خواهد بود.
دهقانی فیروزآبادی در ادامه سخنان خود با تاکید براینکه شتابدهنده‌ها بر روی ایده و استارت آپی سرمایه گذاری می‌کنند که در نهایت به کسب درآمد منتج شود تصریح کرد: با این شرایط متاسفانه برخی استارت اپ‌ها بدون در نظر گرفتن نیاز‌های مردم و جامعه تعریف می‌شوند، اما این مهم را باید یادآور شد که اکثر ایده‌ها و استارت آپ‌های فعال در دانشگاه آزاد به دلیل گستردگی قومی، محلی و اقلیمی بر پایه نیاز‌های واقعی جامعه ایجاد شده است. اینکه استارت آپ براساس نیاز‌های واقعی جامعه تعریف شده، سبب می‌شود تا سرمایه گذاری بر روی آن نیز جذاب شود. نکته حائز اهمیت اینکه تمام شتابدهنده‌های کشور در این رویداد حضور خواهند داشت.

وی ضمن توصیه به استارت آپ‌ها خطاب به آن‌ها تصریح کرد: استارت آپ‌ها حتما شناسنامه‌های کاملی برای حضور در رویداد عصر امید داشته باشند. اگر محصول اولیه‌ای دارید حتما ارائه دهید و شکل ارائه و معرفی تان نیز باید جذاب باشد. حتما طرح کسب و کار رسمی با خود به همراه داشته باشید. برنامه میدون نیز حاضر است سرویس ارزان قیمت طرح کسب و کار به استارت آپ‌ها ارائه دهد. امروز ۹۰ درصد کار، تبلیغ و برندسازی است و هیچ چیز همچون تبلیغ سینه به سینه و شبکه‌ای جواب نمی‌دهد. بازار زمانی بدست می‌آید که خوب تبلیغ کنید.


وی با بیان اینکه قرار است تا پایان سال ۱۰۰ قسمت از برنامه میدون ضبط شود و استارت آپ‌ها و شرکت‌های برتر دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این برنامه حاضر خواهند بود گفت: توان متوسطی که در کارآفرینان دانشگاه آزاد وجود دارد از توان کارآفرینان دانشگاه‌های دولتی قطعا بیشتر است. دانشگاه هیچ راهی جز تبدیل شدن به دانشگاه کارآفرین ندارد و در چنین شرایطی مدیریت فضای دانشگاه را همین استارت آپ‌ها دست خواهند گرفت. گام دوم نمایشگاه نیست، بلکه رویدادی ملی است، زیرا در دوره پسا رویداد، ماجرا‌های بسیاربزرگی در انتظار دانشگاه آزاد است. استارت آپ‌ها باید از واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد و سرا‌های نوآوری مطالبه گری کنند و براساس سخنان طهرانچی ملاک ارزیابی مدیران دانشگاه آزاد اسلامی در ۸ تا ۱۱ خردادماه و در رویداد ملی گام دوم ارزیابی می‌شود.


وی پایداری و مقاومت استارت آپ‌ها در دوران پسا رویداد را مهم توصیف کرد و گفت: اگر پای یک ایده بی ارزش ۳ تا ۵ سال بایستی حتما جواب خواهید گرفت، چه رسد به ایده‌ای که از بین ده هاو صد‌ها ایده خود را در گام دوم ارائه می‌کند.


دهقانی فیروزآبادی تاکید کرد: ۲۰ تا ۳۰ درصد استارت آپ‌هایی که امسال می‌آیند باید سال دیگر در قالب شرکت در رویداد حاضر شوند. تیم‌ها را تقویت کنید، پای کار بایستید، انعطاف داشته باشید، برای از دست رفتن ایده هراس نداشته باشید، آن را عرضه کنید و به فروش برسانید. روسای مراکز رشد نیز می‌بایست برای استارت آپ‌ها برنامه توانمندسازی برگزار کنند.

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: ۲۰ هزار شرکت پای کارآمدند و بیش از هشت هزار شرکت نیز از سوی استان‌ها به سازمان معرفی شدند. در نهایت هزار شرکت موفق شدند مجوز حضور در رویداد را کسب کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه ازاد معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد نوآوری کارآفرین نوآوری دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات سرمایه گذاری استارت آپ ها گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۹۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور

محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی استان، دانشگاه آزاد اسلامی یزد را یک خانواده ۲۲هزار نفری با بیش از ۱۷۵۰۰ دانشجو، چهار هزار و ۵۰۰ دانش آموز، قریب هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد.

 وی گفت: با انجام برنامه‌های فرهنگی در این دانشگاه، دانشجویان به ارزش‌های معنوی احترام می‌گذارند. وی، ارتقا تعلیم و تربیت اجتماعی را شامل پنج گام اساسی برشمرد و ابراز کرد: گام نخست شامل تبیین عالمانه و حکیمانه است که دانشجو، استاد، خانواده و مدیران نظام باید آگاه شده و با فلسفه و اهداف این طرح آشنا شوند. در گام دوم، مشارکت هم افزای تمام بخش‌ها و نیرو‌ها در حوزه تعلیم وتربیت اجتماعی است.

دهقانی اشکذری گفت:گام سوم شامل رصد و پایش مستمر است تا موانع برطرف شود. تعلیم و تربیت یک موضوع مقطعی و کوتاه مدت نیست. گام چهارم شامل مراقبت والدانه است، به این معنا که ما در حوزه تربیبت به یک نظام والدانه نیاز داریم. گام آخر شامل مواجه مقتدرانه با عوامل یا افرادی است که مانع از گسترش تربیت در بین دانشجویان می‌شوند.

 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد ادامه داد: در اصل مواجه مقتدرانه ۲۰درصد کل ساماندهی حجاب و عفاف را شامل می‌شود. این در حالی است که به علت نبود هم افزایی رسانه، سازمان‌ها و ارگان‌ها اکثریت کار بر روی دوش نیروی انتظامی است.

وی، آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را برای بهتر اجرا شدن این طرح و انجام وظیفه دینی و شرعی اعلام کرد. حجت الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: حضرت آقا در بیانات خود با اینکه موضوعات مهمی در امور بین الملل و تحولات پیچیده جهانی داشتیم، بحث حجاب را از مسئولین مطالبه کردند که نشان از مهم بودن آن است.

حجت الاسلام زارع ادامه داد: دشمن در صحنه نظامی مایوس شده و تنها امیدش در جنگ نرم و ترکیبی است. ما باید توجه داشته باشیم کار فرهنگی، طولانی مدت و نامحسوس است و باید آن را جدی گرفت و در نهایت طبق فرمایش قرآن هدایت و پذیرفتن مبانی اسلام برای شخص نامعلوم و خداوند از سرانجام کار افراد آگاه است.

 وی قانون را برای اجتماع لازم دانست و گفت: جوامع مختلف با مذاهب و آیین‌های گوناگون به قانون احترام گذاشته و به آن پایبند می‌باشند بنابراین حجاب از منظر قانونی برای کسانی که در جامعه اسلامی زندگی می‌کنند رعایت آن لازم و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود. اگر در انجام امر به معروف و نهی از منکر جدی بودیم معضلات اجتماعی به مراتب کاهش می‌یافت بنابراین کوتاهی پدران، مادران، معلمان و اساتید مشکل عدم رعایت حجاب در جوانان را به وجود آورده است و تنها راه حل این است که مردم وارد صحنه شوند و در رفع آن بکوشند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نیروی انتظامی را از خود مردم و دارای روحیه معنوی و متفاوت از نظام شاهنشاهی دانست و گفت: ۴۵ سال از عمر انقلاب می‌گذرد و ما شاهدیم که نیروی انتظامی با همه مسئولیت‌های فراوانی که در حوزه امنیتی و اجتماعی داشته، اهتمام ویژه به مسائل فرهنگی جامعه نیز دارد.

 سردار عباسعلی بهدانی‌فرد فرمانده نیروی انتظامی استان یزد در این نشست گفت: طرح نور با هدف حفاظت از حریم عفاف و حجاب و ارزش‌های اصیل نظام اسلامی و برخورد قانونی با هنجارشکنانی که به حریم و حرمت ارزش‌های ایرانی و اسلامی مردم ایران تعدی می‌کنند، به اجرا گذاشته شده است.

 بهدانی فرد با تجلیل از دانشگاه آزاد اسلامی یزد به واسطه نداشتن موردی از دستگیری دانشجو در آشوب‌های سال قبل از همکاری و همراهی دانشگاهیان در اجرای موفق طرح نور قدردانی کرد.

وی ادامه داد: طرح نور از همان ابتدای اجرا با استقبال گسترده‌ای از سوی مردم متدین، شهیدپرور و ولایی استان همراه بوده است و در راستای اجرای طرح نور، مشکل خاصی تا این لحظه در سطح استان وجود نداشته است و تعداد انگشت‌شمار مورد کشف حجاب در سطح استان بوده که با تذکر و توجه ابتدایی پلیس برطرف شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • حمایت دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از طرح نور
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور